Navigácia

 • Sikerek a Kaszás Attila Versmondó Fesztiválon

 • Különleges osztály a gimiben

 • 3. hely az angol olimpián

  Márton Igor (II.A) 3. lett az angol nyelvi olimpia kerületi fordulójában. Gratulálunk!

 • Dobogós helyezés a megyei fizika olimpián

  Finta Lucia (I.A) 3. lett a fizika olimpia kerületi fordulójában. Gratulálunk!

 • Nemzetközi sikerek az online szavalóversenyeken

  Szavalóversenyek az online térben

  A Kodály Zoltán Gimnázium mindig bővelkedett verskedvelő diákokban. Ez a lelkesedés a pandémia alatt csak még inkább erősödött. Egyre több diák olvas verseket, és szívesen megméretteti magát különböző szavalóversenyeken. Így volt ez a télen megrendezésre kerülő Kulcsár Tibor Vers- és Prózamondó Versenyen, ahol Kempski Sára és Bukovsky Dorottya aranysávos minősítést értek el. Tavasszal pedig sor került a Pislákoló mécses szavalóversenyre, ahol iskolánkat 6 diák képviselte. Négy diák a nyolcosztályos gimnázium 2. G osztályából, név szerint Szőcs Eszter, Kovács Fruzsina, Žigo Dominika és Olgyay Karolína, ketten pedig az 1.A osztályból, Bukovsky Dorottya és Mihalovič Veronika. Ők ketten aranysávos minősítést értek el.

  Dorottya a versenyzést folytatta tovább, és Magyarországon is megmérettette magát. Első helyezést ért el a József Attila Nemzeti vers-, énekelt vers és prózamondó verseny országos döntőjében, és továbbjutott a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete által szervezett szavalóversenyen is. Jelenleg épp Nemes Nagy Ágnes egyik gyönyörű verséből készít versvideót.

  A verskedvelő diákoknak szívből gratulálunk és további szép sikereket kívánunk.

 • Tehetséges diákjaink országos elismerésben részesültek

 • Diákunk szlovákiai bajnok

  Kempski Sára (1.A) megnyerte a Szlovák Nyílt Bajnokságot erőemelésben. Gratulálunk!

 • Érettségi vizsga szóbeli része - beosztás

 • Felvételi vizsgák 2021 eredmények aktualizálva

  Részletes tájékoztató: felveteli_20-21.docx

  Jelentkezőlap:      jelentkezolap_felveteli_2021.pdf

 • Online nyílt nap - Találkozzunk a nyolcosztályos gimnáziumban

  Az alábbi linkre kattintva bemutatkozik a Kodály Zoltán Gimnázium nyolcosztályos tagozata

 • Online nyílt nap - Fontos információk a nyolcosztályos gimnáziumról

  ​​​​​Az alábbi linkre kattintva fontos információkhoz jutsz:

 • Online nyílt nap - Bábcsoportunk

  Az alábbi linkre kattintva bemutatkozik a bábcsoportunk:

 • Online nyílt nap - Legyél Te is iskolánk diákja

 • Újabb matematikai sikereink!

  Lezárult a XXVI. Katedra Matematikaverseny levelező része, amelyben több sikeres versenyzőnk is volt. A verseny  országos döntőjébe bejutott Aibek Viktor, Szőcs Eszter, Kubica Ádám (2.G), Szőcs Kristóf (4.G) . A koronavírus-járvány miatt sajnos az országos döntő időpontját még nem határozták meg.

  Március közepén rendezték meg , szintén online a matematika olimpia kerületi fordulóját a Z9 kategóriában. A járási sikeres forduló után, kerületi szinten is sikeresen képviselte iskolánkat Szőcs Kristóf 4.G tanuló.

  Március utolsó napjára tűzték ki na matematika olimpia járási fordulóját a Z6,Z7,Z8 kategóriákban. Sajnos a karantén miatt ez a verseny is online zajlott. Tanulóink nagyon ügyesen, aprólékosan dolgoztak. Itt is több sikert könyvelhettünk el.

  Z6- Malý Dániel – sikeres megoldó

  Z7- Szőcs Eszter és Kubica Ádám – megosztott 1. helyezés, maximális 18 pontszám

         Aibek Viktor – 2. helyezés – 17 pontszám

         Collaris Marko- 5. helyezés – 15 pont- sikeres megoldó

  Gratulálunk a szép helyezésekhez, és további „matek sikereket” kívánunk !

 • Siker az országos német nyelvi olimpián

  2021. március 22-én zajlott a német nyelvi olimpia országos fordulója, amelyen a legjobbak versenyezhettek egymással. Az online térben megvalósuló, igényes verseny írásbeli és szóbeli részből tevődött össze, felmérve a versenyzők különféle nyelvi készségeit. Gimnáziumunk diákja, KOVÁCS BERNICE (3.B) az anyanyelvi beszélők kategóriájában a dobogós 3. HELYET nyerte el. Gratulálunk a sikeres helyezéshez!

 • Az adó 2%-a

  Kérjük, ajánlja fel adója 2%-át az iskolát segítő Pro litteris alapítványnak, ezzel is segítve diákjaink oktatását. Köszönjük.

  Tájékoztató: PROLITTERIS_tajekoztato(1).pdf

  IBAN: SK70 0200 0000 0000 2043 5132

  ICO: 31822843

  Szükséges nyomtatványok:

   - szándéknyilatkozat (vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane): Vyhlasenie-o-poukazani-podielu-zaplatenej-dane-z-prijmov-fyzickej-osoby(1).pdf

  - igazolás a befizetett adóról (potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti): Potvrdenie-o-zaplateni-dane-z-prijmov-zo-zavislej-cinnosti_01-2020.pdf

 • 1. hely a német nyelvi olimpia kerületi fordulójában

  Kovács Bernice (III.B) megnyerte a német nyelvi olimpia kerületi fordulóját és bejutott az országos döntőbe. Gratulálunk!

 • Sikerek a kémia versenyeken

  53. Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaversenyt a 2020/2021-es tanévre

  Már második alkalommal bekpacsolódtunk a komáromi Selye János Gimnázium a Magyar Kémikusok Egyesületének Kémiatanári Szakosztálya és a Debreceni Egyetem által  meghirdetett magyarországi 53. Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaversenybe. Ebben az évben ez a tantárgyverseny is online zajlott. Az első forduló iskolai forduló -január 28., a második forduló – március 4. (szlovákiai döntő) is csak írásbeliből áll. Gimnáziumunk második évfolyamos tanulói, Flaškár Krisztián, Márton Igor, Mihályfi Lilla és Ondrekovič Kira  Zsófia a II.kategória feladatait oldották. Szlovákiai döntőben Márton Igor a II. Kategóriában a 2. helyezést érte el.

Novinky

Kontakt

 • Gymnázium Zoltána Kodálya s VJM Galanta - Kodály Zoltán Gimnázium Galánta
  SNP 1004/34, 924 01 Galanta
 • 031 780 2266

Fotogaléria